Як зазвичай проходять ваші ранкові години? А чи хотіли б ви зробити їх більш ресурсними? Це можна! 

Візьміть собі за правило починати свій ранок «по новому», тобто завтра зробіть його не таким, як учора, а післязавтра почніть його не так як завтра.

Ловіть ТОП-10 варіантів, як почати ранок з енергійною ноткою любові.

1.    Організуйте кавування (чаювання) на свіжому повітрі. У вашому розпорядженні різні локації: балкон, подвір’я, кав’ярня. Головне робити це не на кухні. Щоб не було «як завжди»

2.    Сплануйте собі ранкову прогулянку. Спробуйте прокинутися й одразу піти гуляти. Без сніданку і душу. Одяглися і гайда в мандри. Дуже рекомендую!

3.    Вийдіть почитати книгу на лавочці в сусідньому парку. Тільки уявіть як це класно. Навколо ранковий двіж людей, які кудись активно поспішають, а ви ту, на лавочці зі смачнючим чаєм у термосі та книгою улюбленого автора. 

4.    Організуйте рідних, щоб зробили вам вранці якусь приємність. Хай приготують сніданок чи порадують вас чимось іншим. Головне - скажіть про свою потребу і дайте їм себе здивувати. 

5.    Спробуйте ранкову медитацію. Дуже ресурсна штука. Якщо ніколи не пробували, то обов’язково долучіться.

6.    Позаймайтесь з йогою. Якщо ви житель великого міста, то можете знайти однодумців, які зустрічають ранок на даху висотної будівлі, або у лісі. Може бути дуже цікаво.

7.    Виконайте танцювальну практику. Тут два в одному і музична терапія і танцювальна. Можна знайти персонального тренера, а можна врубити музику і добре відірватися самостійно.

8.    Зробіть ранкову практику мовчання. От прямо зранку, коли вдома всі кудись збираються і щось від вас хочуть. Просто попередьте усіх звечора і собі спокійно попрактикуйтесь вранці. Дуже допомагає очистити думки від всього зайвого. 

9.    Прийміть контрастний душ. Це точно дасть +50 до вашої енергії протягом дня і знадобиться на це усього декілька хвилин.

10.Приготуйте смачнючий сніданок. Такий, щоб вся родина добряче здивувалася. Знайдіть якийсь максимально не звичний рецепт і зробіть його ще й не так, як там, а по своєму.

Як бачите, то все просто. Головне дозволити собі ці невеличкі приємності!